KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Akıncı ile Toplantı Hk.

11 Eylül 2017

Tarih     :11/09/2017

Sayı       :10183

İlgi: TOBB'nin 07.09.2017 tarih ve 0431/13756 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, TOBB işbirliğinde ve İktisadi Kalkınma Vakfı evsahipliğinde 14 Eylül 2017 Perşembe günü 10:30-14:00 saatleri arasında KKTC Cumhurbaşkanı Sn.Mustafa Akıncı'nın katılımları ile "Güncel Gelişmeler ışığında Kıbrıs Görüşmelerinin  Geleceği ve Türkiye için Çıkarımlar" konulu toplantı düzenlenecektir.

İlgili toplantıda Kıbrıs'ta çözüm bulunmasına yönelik müzakerelerde son durum, BM gözetiminde İsviçre'de Crans Mentana'da yapılan müzakerelerdeki tıkanıklığın analizi, bundan sonra ne gibi seçeneklerin masada olduğu ve Türkiye için ne gibi sonuçları olacağı konuları ele alınacak olup, toplantıya ilişkin detaylı program  aşağıda bilgilerinize  sunulmuştur.

Bilgilerini ve KKTC Cumhurbaşkanı Sn.Akıncı'nın onurlandıracağı bu toplantının geniş katıhmla yapılabilmesini teminen toplantıyla ilgili olarak Oda/Borsa Üyelerimizin bilgilendirilmeleri hususunu rica ederim.

Bilgilerinize sunarız.

K.K.T.C. CUMHURBAŞKANI SAYIN MUSTAFA AKINCI'NIN KATILIMLARI iLE

GÜNCEL GELİŞMELER IŞIĞINDA KIBRIS  GÖRÜŞMELERİNİN  GELECEĞİ  VE

TÜRKİYE İÇİN ÇIKARIMLAR