Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile Bir Araya Geldi

2 Ağustos 2017
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül Gümrük ve Ticaret  Bakanı Bülent Tüfenkçi ile Bir Araya Geldi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Trakya'daki programları kapsamında 02 Ağustos 2017 Çarşamba günü Çorlu Havalimanı'na geldi.

Bakan Tüfenkçi'yi karşılamak için Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül'de hazır bulundu.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzoy, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Oda ve Borsaların başkanları ve kurum ve kuruluşların temsilcileri tarafından karşılanan Tüfenkçi, karşılamadan dolayı protokol üyelerine teşekkürlerini sundu.

Bakan Tüfenkçi ile bir süre sohbet eden Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül, odamızın faaliyet ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Tüfenkçi, Protokol Üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından alandan ayrıldı.