ASEAN Enerji Forumu

Tarih     :27/07/2017

Sayı       :8617

İlgi: TOBB’nin 25.07.2017 tarihli ve 0411/11638 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, ASEAN’ın kuruluşunun 50. yıldönümü vesilesiyle, Filipinler Enerji Bakanlığı’nın ev sahipliğinde 27-29 Eylül 2017 tarihlerinde Manila’da gerçekleştirilecek “35. ASEAN Enerji Bakanları” (AMEM) toplantısıyla bağlantılı bir yan etkinlik olarak, aynı tarihlerde düzenlenecek “ASEAN Energy Business Forum” (AEBF) başlıklı toplantıya ve “Powertrends” uluslararası fuarına ülkemizdeki ilgili firmaların davet edildiği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, Leverage International isimli STK’nın ve “ASEAN Centre for Energy” isimli hükümetler arası kuruluşun işbirliğinde gerçekleştirilecek olan söz konusu forum çerçevesinde, uluslararası kuruluşlar ve firmalar tarafından teknik sunumlar yapılacağı ve bölgesel konuların yanı sıra kömür, yenilenebilir enerji, dijital enerji ve nükleer enerji konularının ele alınacağı “Regional Security, Sustainability and Resiliency” başlıklı bir konferansın düzenleneceği belirtilmektedir.

Foruma katılmak isteyenlerin, aşağıda iletişim bilgileri yer alan sekretarya ile temas kurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Leverage International (Consultants) Inc.

İrtibat Kişileri: Mila Sapaden/ Beth Cruz

Adres: 8/F Legaspi Suitesi 178 Salcedo Street, Legaspi Village, Makati City 1229 Philippies

Tel: (632) 818-6828 ; 810-1389

Fax: (632) 810-1594