2016 Pazar Giriş Engelleri Raporu

Tarih     :27/07/2017

Sayı       :8616

İlgi: TOBB’nin 20.07.2017 tarihli ve 0412/11478 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, ihracatçılarımızın yurtdışı pazarlarda karşılaştığı pazara giriş engellerinin belirlenmesi ve periyodik olarak raporlanması amacıyla hazırlanan 2016 yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu’nun Bakanlık birimlerinin katkılarıyla nihai hale getirildiği bildirilmektedir.

Bu çerçevede, ilk aşamada Bakanlık internet sitesinde ihracatçıların kullanımına açılması; ikinci aşamada ise basılı kopyalarının ilgili kuruluş, Oda ve Birliklere dağıtılması öngörülen söz konusu rapor, Bakanlık internet sayfasında “Nasıl Yardımcı Olabiliriz?” arama çubuğunun altında “2016 Yılı Pazara Giriş Engelleri Raporu” başlığıyla yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.