Mükelleflerin ve Mali Müşavirlerin bilmesi gereken Tüm Vergi İndirimleri, Avantajları ve Teşvikler semineri ve Muhasebe Hata ve Hileleri, Mali Tablo Makyajı, Genel Hatları ile VUK-UFRS-SPK Karşılaştırması Semineri

24 Temmuz 2017

24/07/2017

Atlantik Bağımsız Denetim A.Ş. tarafından hazırlanan; YMM Fevzi Bulut tarafından sunulacak olan “Mükelleflerin ve Mali Müşavirlerin bilmesi gereken Tüm Vergi İndirimleri, Avantajları ve Teşvikler” semineri ve Yrd. Doç. Dr. Ali Kaplan tarafından sunulacak olan “Muhasebe Hata ve Hileleri, Mali Tablo Makyajı (Kredibilite), Genel Hatları ile VUK-UFRS-SPK Karşılaştırması, Mali Tablolar analizi / İflas riskikonulu seminer 01 Ağustos 2017 tarihlerinde Odamız Batı Eğitim salonunda gerçekleştirilecektir. Seminere katılmanızdan memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Mükelleflerin ve Mali Müşavirlerin bilmesi gereken Tüm Vergi İndirimleri, Avantajları ve Teşvikler ve Muhasebe Hata ve Hileleri, Mali Tablo Makyajı (Kredibilite), Genel Hatları ile VUK-UFRS-SPK Karşılaştırması, Mali Tablolar analizi / İflas riski

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 13.00 - 17.00

Not: Katılım ücretsiz olup katılacak olan kişilerin en geç 31 Temmuz 2017 tarihine kadar SMMM Aydın GÜMÜŞ (Gsm: 0542 490 10 20) veya [email protected] adresine kayıt yaptırmaları gerekmektedir.