19 Haziran 2017
Çorlu TSO Üyelerine Özel Hastanelerde İndirim

Trakya'nın tek A Sınıfı 5 yıldızlı Akredite Odası olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) üyelerinin ve ailelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilmesi için imzaladığı "İndirim Protokolü" devam etmektedir.

"Üyelerimizin Kaliteli Sağlık Hizmetlerinden Yararlanmasını Hedefliyoruz"

Protokolün öneminden bahseden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Çorlu TSO olarak öncelikli amacımız, üyelerimizin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamaktır. Bu tür protokollerle üyelerimizin işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Üyelerimiz, Çorlu'nun önde gelen sağlık kuruluşlarından Çorlu TSO üye kimlik kartını ibraz ederek indirimden yararlanabilirler. Bize bu imkanı sağlayan tüm kuruluşlara göstermiş oldukları iyi niyetten dolayı şahsım ve Odamız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Söz konusu protokole göre Üyelerimiz;

Lifeport Hospital'dan % 20,

Reyap Hastanesi'nden %10,

Vatan Hastanesi'nden  %20,

Vega Hospital'da Muayenelerden %50, Tahlil ve Tetkiklerden %50, Radyoloji'den %50, Ameliyatlar'dan ise %25 indirim fırsatından yararlanabilirler.
HABER GÖRSELLERİ