Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül´den Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy´a Ziyaret

15 Haziran 2017

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, 15 Haziran 2017 Perşembe günü Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy'u  ziyaret etti.

Karşılıklı görüş ve önerilerin sunulduğu ziyarette, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, faaliyet ve projelerimiz hakkında Gürzsoy'a bilgiler verdi.

Tüm Kurum ve Kuruluşlarla Ortak Hareket İçerisindeyiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy; "Çorlu sanayisi ile ülke ekonomisinde önemli bir rol oynamaktadır. Asayiş ve güven anlamında da örnek gösterilebilecek yerlerden biridir. Bölgemizin kalkınması için tüm kurum ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ederek örnek çalışmalara imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum" dedi.

Jandarmamızın Başarlı Çalışmalarından Dolayı Güven Duygusu İçindeyiz

Kurumlar arası iletişimin önemine dikkat çeken Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) olarak kentin asayişini sağlayan Jandarmamızın başarılı çalışmalar yürütmesinden dolayı güven duygusu içerisinde yaşamaktayız. Halkın huzurunu ve güvenini sağlayan Türk Silahlı Kuvvetlerimizle onur duyuyoruz"  ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ