Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Serkant Hocaoğlu, "Teknoyatırım Bilgilendirme Toplantısı"na Katıldı

14 Haziran 2017

Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Serkant Hocaoğlu, 13 Haziran 2017 Çarşamba günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşen "Teknoyatırım Bilgilendirme Toplantısı"na katıldı.

Toplantıya; Tekirdağ Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Tekirdağ'daki Ticaret ve Sanayi Odaları, Çerkezköy OSB Müdürlüğü yetkilileri ve Çorlu Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü yetkilileri iştirak ettiler.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan, yüksek teknolojili ürünlerin ticarileştirilmesi ve yatırımı noktasında ciddi bir destek programı olan teknolojik ürün yatırım destek programı toplantısında bakanlık uzmanları tarafından sunum gerçekleştirildi.