Odamız Tarafından “773” Aileye Gıda Yardımı

13 Haziran 2017
Odamız Tarafından “773” Aileye Gıda Yardımı

Odamız tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) aracılığıyla yollanan 40 bin TL değerindeki yardım kapsamında; ihtiyaç sahibi olan Çorlu halkına  her yıl olduğu gibi bu yıl da  geleneksel hale gelen  Ramazan Erzakları dağıtımı gerçekleştirildi.

Her yıl Birliğimizin odalarımıza, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak  verilmek üzere ilettiği nakdi yardım    (40.000.- TL) ile bu yıl ihtiyaç sahibi 773 aileye gıda yardımımızı gerçekleştirdik.

Sosyal Sorumluluklarımızı En İyi Şekilde Yerine Getirmeye Gayret Gösteriyoruz

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; “Yardımlaşma, toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir. Bizlerde Odamız olarak sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Her yıl geleneksel olarak yapılan bu yardımın daha da geniş kapsamlı olması ve daha çok vatandaşımıza ulaştırılması için Odamız olarak çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile Odamız olarak tüm üyelerimizin ve Çorlu halkının yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden en içten dileklerimizle kutlar sağlık ve mutluluklar dileriz" dedi.