AR-GE ve İnovasyon Analiz Çalışması

6 Haziran 2017

06.06.2017

Odamız üyelerine Ar-Ge ve İnovasyon konularında katkıda bulunabilmek amacıyla KOSGEB Projesi çerçevesinde yapacağımız “AR-GE ve İnovasyon Analiz Çalışması ” için Odamız tarafından bir anket çalışması yaptırılacaktır. İlgili çalışma için tarafımızca “İKON ARAŞTIRMA” şirketi görevlendirilmiştir.

Bu doğrultuda firmanızı ve firma yetkililerinizi proje kapsamında arayacak olan “İKON ARAŞTIRMA” şirketine bağlı olarak çalışan anketörlere yardımcı olmanız hususunda gereğini bilgilerinize sunarız.

Saygılarımla,