Çorlu TSO´dan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü´ye Nezaket Ziyareti

22 Mayıs 2017
Çorlu TSO´dan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı  Önder  Kemal  Sekücü´ye Nezaket  Ziyareti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Müslüm Kahraman ve Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu  22 Mayıs 2017 Pazartesi günü Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü'ye  nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü; "Öncelikle Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına ve yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Dünya değişiyor, ülkemiz gelişiyor. Çorlu'da değişim ve gelişimden geri kalmamalı. Bizler üretmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Şehrimizde güzel bir birliktelik var. Hep birlikte el ele vererek güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü'ye Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek iyi dilekleri için teşekkürlerini arz etti.