17 Mayıs 2017
Odamız Meclisi ve Basın Mensupları Kahvaltı Organizasyonu´nda Biraraya Geldi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclisi ve Basın Kahvaltı Organizasyonu  17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Çorlu TSO Hizmet Binası'nda bulunan Local Restaurant VIP 'te gerçekleşti.

Basın Mensupları; Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandılar.

Enis Sülün, Trakya Bölgesi ve Odamız Adına Büyük Hizmetler Vermiştir

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Enis Sülün’ü yad etmek istiyorum. Kendisinin Odamız, Bölgemiz ve Trakya için verdiği hizmetler yadsınamaz bir gerçektir. Böylesine değerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, geride kalanlara ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

Basın Yoksa Demokraside Yoktur

Gazeteciliğin önemli bir meslek olduğunu belirten İbrahim Gönül; "Türkiye'de ve Çorlu'muzda yaşayan insanlarımızın gönlünde, yerel basının önemli  bir  yeri vardır. Basının  olmaması demek, o ülkede demokrasinin olmaması manasına gelir. İlçemizde yaşanan olayların haberleştirilerek halkımıza hızlı ve doğru bir şekilde ulaştırılması, sizlerin önemini her zaman bizlere göstermektedir" ifadelerini kullandı.

Bölgenin Tanıtımı ve Kalkınması İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Gönül; "Çorlu TSO olarak ilçemize katkı sağlamak açısından Yönetimimiz, Meclisimiz, Personelimiz hep beraber Çorlu’nun ekonomisini daha ileriye götürmek için çaba harcıyoruz. Bu noktada basının bizlere çok büyük katkısı var. Biz sorunları belirliyoruz, çalışıyoruz  sizler de kamuoyuna duyuruyorsunuz. Bizim çalışmalarımızı sizler kamuoyuna duyurmasanız bu anlamda biz hiçbir şey yapamayız. Bu nedenle sizler Çorlu’daki projelerin ortağısınız. Çorlu TSO misyon ve vizyonuna uygun olarak Faaliyetlerini her geçen gün genişletmekte, üyelerimizin ufkunu açacak çalışmaları koordine etmektedir. Bölgenin tanıtımı ve kalkınması için var gücümüzle çalıştığımızı belirtmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

Basın Kahvaltı Organizasyonu; Basın Mensuplarının Odamız Meclis Üyelerine yönelttikleri sorularla sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ