Odamız 2. Meslek Komitesi´nden Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül´e Hayırlı Olsun Ziyareti

17 Mayıs 2017

Odamız 2. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Rasim Silahlı, Meclis Başkan Yardımcısı ve 2.Meslek Komite Üyesi Kaya Kumyol, Komite Üyesi Göksel Şahin 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri;  Fatih Keskin ve Haşim Yiğit hazır bulundular.

HABER GÖRSELLERİ