16 Mayıs 2017
Çorlu TSO Stratejik Planlama Kapsamında Ortak Akıl Toplantısı Gerçekleşti

Odamız 2018-2021 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında, Dış paydaşlarımız ile 16 Mayıs 2017 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleceğinin planlanmasına yönelik ortak akıl toplantısı gerçekleşti.

Enis Sülün'ün Bölgemiz İçin Yaptıkları Unutulmayacaktır

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Kendisini vatan, millet, ve insan sevgisiyle tanıdığımız, Yönetim Kurulu Başkanımız Enis Sülün’ün aramızdan ayrılmış olmasından derin üzüntü duyduğumu belirtmek isterim. Sayın Enis Sülün’ün bölgemiz için sarf ettiği emekleri ve gayretleri asla unutulmayacaktır. Kendisine Allah’tan rahmet, geride kalanlara ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum"dedi.

Paydaşlarımızın Fikirleri Geleceğimize Işık Tutacaktır

Odamızın 2018 – 2021 stratejik planını oluşturma sürecinde amacımız Çorlu TSO'nun paydaşlarının odanın gelişimine yönelik görüş ve önerilerini ve geleceğe yönelik beklentilerini belirlemektir, diyen Gönül,  "Siz değerli paydaşlarımızla yaptığımız bu çalışmadan elde edeceğimiz bilgileri stratejik planımızda girdi olarak kullanarak, oluşturacağımız stratejilerin etkinliğini artıracağız. Ayrıca siz paydaşlarımızın katkısıyla stratejik planlamamızda, hedeflerimizi belirleme ve uygulama kolaylığını sağlayacağız"ifadelerini kullandı.

Daha Çok İstihdam İçin Çalışmalıyız

Gönül, "Bölgemizin ortak sorunlarını masaya yatırıp, çözüm önerilerinin arandığı toplantımız ile  birlik ve beraberliğimizi artırmak adına faydalar sağlayacağı düşüncesindeyim. Bunun için kurumlar olarak bölgemizin daha ileriye gitmesi ve kalkınması amacıyla, daha çok üretip, daha çok ihracat yapıp, daha çok istihdam sağlamak için  çalışmalıyız" açıklamasında bulundu.

Toplantının moderatörlüğünü gerçekleştiren TOBB ETÜ-SEM Danışmanı Dr. Yüksel Vardar'ın konu ile ilgili genel bilgiler vermesinin ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) karşılaşacağı Fırsatlar, Tehditler, Güçlü ve Zayıf Yönlerin belirlenmesine yönelik sorunların belirlenmesi  ve Çorlu TSO'dan beklentilerin tespitine yönelik dış paydaşların görüşleri alındı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Müslüm Kahraman ve Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim, tarafından ev sahipliği yapılan Ortak Akıl Toplantısı'na; Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Lokman Hakan Tecer, NKÜ Çorlu Meslek Yüksekokulu Nuray Olcay Işık, Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen, Çorlu İŞKUR Şube Müdürü Vicdan Güçer, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan, ÇİSAD Başkanı Müjdat Ayan, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe, TSE Tekirdağ İl Müdürü Seyyit Akdovan, Çorlu Ticaret Borsası Meclis Üyesi Özer Cin TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanı Hülya Perin, Çorlu Ziraat Odası Genel Sekreteri Sevcan Kozanoğlu, Çorlu Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kurt, Çorlu TSO 15. Meslek Komite Başkanı Çağdaş Şahin , Trakya Kalkınma Ajansı Koordinatörü Melih Ergene ve SMMM Kazım Yaşar, katılımda bulundular.
HABER GÖRSELLERİ