KOBİ´lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları toplantısı

30 Mart 2017

Tarih     :30.03.2017

Sayı       : 3864

İlgi: Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı'nın (TOSYÖV) 22.03.2017 tarih ve 2017/46 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, TOSYÖV, ülkemizin her bölgesinde ve her sektöründeki KOBİ'lerimizin sorunlarına çözüm bulmak, yol göstermek ve kalıcı rekabet gücünü arttırarak ülkemizin potansiyelini harekete geçirmek amacı ile daha önce Samsun, Hatay, Bursa ve Kayseri illerinde düzenlenen "KOBİ'lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları" konulu toplantısı 7 nisan 2017 tarihinde yarım günlük bir etkinlik olarak Çorlu'da HİLTON GARDEN INN OTEL (Kazimiye Mh. Salih Omurtak Cd. No:2 Çorlu/TEKİRDAĞ)'de TOSYÖV, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, Kredi Garanti Fonu A.Ş. iş birliğiyle ve Denizbank, Hacettepe Teknokent ve KOBİ Efor Dergisi Çözüm Ortaklığında gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmiştir.

Toplantı Kayıt Formu İçin TIKLAYINIZ

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER
Ek: Program (7 Nisan 2017)