Bulgaristan Avrupa Ekonomi ve Yönetim Yüksek Okulu´ndan Yönetim Kurulumuza Ziyaret

29 Mart 2017

Bulgaristan Avrupa Ekonomi ve Yönetim Yüksek Okulu (EHSEM) sahibi Prof. Mariana Mihaylova ve beraberindeki heyet 29 Mart 2017 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu'na ziyarette bulundu.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular.

Bulgaristan’ın önde gelen özel yüksek iş okullarından birisi olan Avrupa Ekonomi ve Yönetim Yüksek Okulu'nun  (EHSEM)  sahibi Mihaylova, şirket yöneticilerine yönelik iktisadi ve ekonomik eğitimler verebileceklerini açıklayarak konuyla ilgili Yönetim Kurulumuza sunum gerçekleştirdi.

Mihaylova; "İş Liderleri Akademisi, Modern İş Yönetimi,Avrupa Vergi  Politikası,Yatırım Yönetimi,Bulgaristan Yatırım Ortamı,İnsan Kaynakları,Personel Seçimi,Personel Kariyer Gelişimii,Bulgaristan İş Gücü Özellikleri,Proje Yönetimi,Koçluk ve Kamu-Özel Ortaklık konularında eğitimler veriyoruz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile yapılabilecek iş birliğiyle bölgeye katma değer katacağımıza inanıyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Enis Sülün; Odamız projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

HABER GÖRSELLERİ