İnsan Kaynakları Eğitimi

27 Mart 2017

27/03/2017

Odamız tarafından 18 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek “İnsan Kaynakları” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Personel Yönetiminden İnsan kaynakları Yönetimine geçmek isteyen şirketler için atılması gereken basit ama temel adımların, uygulama örnekleri ve raporlarıyla paylaşılması

Eğitimci: Hamdi Özçelikel-CMC

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 10:00-16:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.