Tekirdağ´da ki Ticaret ve Sanayi Odaları´nın Ulaştırma Faaliyetleri Komisyonları Çorlu TSO´da Biraraya Geldi

24 Mart 2017

"Tekirdağ'da ki Ticaret ve Sanayi Odaları'nın Ulaştırma Faaliyetleri Komisyonları Ortak Toplantısı" 23 Mart 2017 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Çorlu TSO) gerçekleşti.

Taşımacılık ve  Ulaşım alanındaki sorunların masaya yatırıldığı toplantıya; Çorlu TSO Yönetim Kurulu ve 12. Meslek Komite Üyesi Cevat Sevim, Meclis ve Komite Üyesi Orhan Çebi, 12. Meslek Komite Başkanı Kazım Çelebi, 12. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Mümün Kelle, 12. Meslek Komite Üyesi Kadir Gürler, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komite Üyeleri; Galip Öge, Aydın Dinler, Cemal Demiray ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komite Başkanı Nail Yavuz, katılımda bulundular.

Toplantıda; İlçeler arası taşımacılık, yol izin belgeleri ve denetimler hakkında istişarelerde bulunuldu.