Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Bilimler Lisesi Temel Atma Töreni´ne Katıldı

20 Şubat 2017

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, 20 Şubat 2017 Pazartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Sosyal Bilimler Lisesi temel atma törenine iştirak etti.

Temel atma törenine; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri; Metin Akgün ve Ayşe Doğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Saray Kaymakamı Alp Arslan, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuova, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katılımda bulundu.

Temeli atılan ÇTSO Sosyal Bilimler Lisesi hakkında bilgilendirmede bulunan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuova; "24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi'nin yapımıyla ilgili tarifsiz bir mutluluk içindeyim. Bu proje, esasında ilçemizde uygun bir arsanın bulunması, Çerkezköy kaymakamlığımızın ilçeye bir okul kazandırmak için gösterdiği üstün gayret, Milli Eğitim Bakanlığımızın izni ve Tekirdağ Valiliğimizin himayeleriyle; ÇTSO Meclisinin konuya gösterdiği hassasiyet ve yardımsever iş adamlarımızın iyi niyetleri çerçevesinde oluşmuş bir projedir. Bölgemize artı değer katacak olması bakımından gerçekten önemli bir sosyal projedir. ÇTSO olarak sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecektir” dedi.