Kapalı Mekanlarda Soğutma Sistemi Olarak VRF Tercih Etmenin 14 Nedeni & Kobilere Kaynak Yönetimi Optimizasyonu ve Dijitalleşme Yönetimi Seminerleri

15 Şubat 2017

1909

15/02/2017

Odamız ve Çorlu OSGB işbirliğinde hazırlanan “Kapalı Mekanlarda Soğutma Sistemi Olarak VRF Tercih Etmenin 14 Nedeni & Kobilere Kaynak Yönetimi Optimizasyonu ve Dijitalleşme Yönetimi” konulu seminerler 21 Şubat 2017 tarihinde Odamız Batı Eğitim salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu seminerlere katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: Soğutma Çevrimi Nedir? Sistemlere Göre Farklılıkları, VRF Sisteminin Avantajları, Yatırım/Amortisman Analizi & Muhasebe Yönetiminden Ötesi ERP(İşletme Kaynak Planlaması) CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi)

Konuşmacı: Caner Kuzuimamlar   &    Oğuzcan Ünver

Modern Klima Tek.         Msc Taraftech

Ltd. Şti. / BDM            Türkiye Genel Mdr.

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 09.30-12.00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)