Odamız Yeni Hizmet Binası Resmi Açılış Töreni ve Ödül Töreni

23 Ocak 2017

23.01.2017

Odamız “Yeni Hizmet Binası Resmi Açılış Töreni” ve 2013, 2014 ve 2015 yılı gelirlerinden yüksek düzeyde vergi ödeyen, ihracatları ile ülke ekonomimize katkı sağlayan üyelerimizin ödüllendirileceği “Ödül Töreni”miz 27.01.2017, Cuma günü saat 16:00’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun teşrifleriyle  gerçekleştirilecektir.

Odamız  Camiası’nın birlik, beraberliğinde büyük önem arz eden Ödül Törenimizde ve Odamız Yeni Hizmet Binası Resmi Açılış Töreni’ne katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımla,

Enis SÜLÜN