Devlet Malzeme Ofisi Tedarikçisi Olma Fırsatı

17 Ocak 2017

Tarih     :17/01/2017

Sayı       :730

Odamız ve Devlet Malzeme Ofisi (DMO) işbirliğinde 18 Ocak 2017 Çarşamba günü 10:00-12:00 saatleri arasında Odamız Batı Eğitim Salonunda “KOBİ lere Devlet Malzeme Ofisi Tedarikçisi Olma Fırsatı” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Söz konusu toplantı; Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünce; tedarik etmiş olduğu ürünlerde yerlilik oranlarının artırılması ve KOBİ’lerin desteklenerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması amacıyla, DMO katalog sistemine girme koşulları ve bu sistemin tedarikçilere sağladığı avantajların tedarikçilere anlatılması, tanıtılması ve bu konuda hedeflenen farkındalığın arttırılmasına yönelik olarak organize edilmektedir. Ekte belirtilen sektör veya ürün gruplarını kapsayan firmaların temsilcilerin bilgilendirme toplantısına katılımlarından memnuniyet duyarız.

İlgili toplantıya www.corlutso.org.tr/akademi web sitesinden kayıt alınmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Tarih:18 Ocak 2017 Çarşamba