Odamızda "Mali Müşavir Adaylarına Mesleğin Tanıtılması ve Mali Müşavir Stajyerlerine Bilgilendirme Semineri" Düzenlendi

16 Ocak 2017

Odamız ve Çorlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Çorlu SMMM) işbirliğinde düzenlenen "Mali Müşavir Adaylarına Mesleğin Tanıtılması ve Mali Müşavir Stajyerlerine Bilgilendirme" semineri 14 Ocak 2017 Cumartesi günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu SMMM Odası Başkanı İbrahim Otsekin; "Bizlere bu semineri düzenlememizde imkan sunan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür ederiz. Mali müşavir olma yolunda ilerleyen adaylarımız için son derece önemli olan bu seminerde meslekle ilgili bilgiler ve süreç hakkında bilgiler verilecektir" dedi.

Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Müdürü  Prof. Dr. Ercan Bayazıtlı ve TESMER Müdür Yardımcısı Ali Rıza Eren'in sunumlarıyla devam eden seminerde; Aday meslek mensubu olma koşulları, başvuru şartları, sınav konuları, stajdan sayılan süreler, staj sonu değerlendirilmesi gibi konularda katılımcılara bilgiler verildi.

HABER GÖRSELLERİ