Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ÇESAV Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

13 Ocak 2017

Çorlu Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESAV) Yönetim Kurulu Toplantısı 12 Ocak 2017 Perşembe günü Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç önderliğinde Çorlu Devlet Hastanesi'nde gerçekleşti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün iştirak ettiği toplantıya; Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yardımcı Doçent Doktor Mustafa Doğan, Çorlu Eski Belediye Başkanı Mehmet Bulut, Çorlu Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş, ÇESAV Yönetim Kurulu Üyeleri; Cahit Ecesoy, Av. Kerim Atalay, Av. Haşim Korkmaz ve İsmail Akar katılımda bulundular.

Okul İnşaatını Bir An Önce Hizmete Kazandırmak İstiyoruz

Tüm şehitler anısına yaptırılacak ilkokul için yardım toplama kampanyası hakkında konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; " İlkokul inşaatının bir an önce başlatılması ve kaynak bulunması yönünde çalışmalarımız başlamıştır. Vakfımız tarafından bağış olarak yaptırılacak okul inşaatının bir an önce hizmete kazandırılması için, Çorlu Vakıfbank’ta açılan  TR19 0001 5001 5800 7305 1553 48 yardım toplama hesabına hayırsever yurttaşlarımız ve iş adamlarımızın bağışları beklenmektedir. Kaymakamlığımızca yapılması kararlaştırılan okulun inşaatında kullanılmak kaydıyla Türkiye genelinde 1(bir) yıl süreyle 5.000.000,00-TL’yi aşmamak üzere otomatik yada elektronik olarak işleme tabi tutmuş sistemler GSM operatörlerinden  5901’e SMS gönderilerek 1 SMS karşılığı 10-TL olmak suretiyle yardım kampanyası başlatılmıştır" dedi.

HABER GÖRSELLERİ