Odamızda Kurumsallaşma Semineri Düzenlendi

10 Ocak 2017
Odamızda Kurumsallaşma Semineri Düzenlendi

Ülkemizde ve Bölgemizde yer alan KOBİ ve işletmelerin neden kurumsallaşması gerektiği hakkındaki tanıtım semineri, 10 Ocak 2017 Salı günü Odamız Kuzey Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Odamız ve Elite Group işbirliğinde hazırlanan “Kurumsallaşma Semineri ”nde Nurettin Kıvılcım,  katılımcılara sunumlar gerçekleştirdi.

Odamız Web Sayfasından Eğitimleri Takip Edebilirsiniz

Seminer hakkında değerlendirmede bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Gerçekleşen seminerde; kurumsallaşma için gerekli nitelikler, olması gereken fonksiyonlar, şirket ilişkilerinin ve süreçlerin işleyişinin de kurumsallaşmasının önemi ve sonuçları da katılımcılara aktarılmıştır. İleriki tarihlerde Odamız tarafından düzenlenen eğitimlere katılmak isteyenler (www.corlutso.org.tr/akademi) adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirler" dedi.