Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Organizasyonuna Katıldı

10 Ocak 2017

Çorlu Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile Odamızda bulunan Local VIP Restaurant' ta Protokol ve Dernek Üyeleri'nin yoğun katılım gösterdiği kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün iştirak ettiği organizasyona; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy, Ergene İlçe Jandarma Komutanı Erkan  Çinar, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Ergene İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Kemaleddin Avcı ve Serhad Çatalkaya katılımda bulundular.

Basın Mensuplarını Özverili Çalışmalarından Dolayı Kutluyorum

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yaptığı konuşmada; "Bu organizasyonda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Çorluda görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızdan duyduğum memnuniyeti ayrıca belirtmek istiyorum. Çorlu Gazeteciler Derneğimizin yaptığı çalışmaları büyük beğeni ve takdirle izliyoruz. Vatandaşlarımızın doğru, nitelikli ve tarafsız haber alma noktasında büyük özveri ile çalışan siz değerli basın mensuplarımızın 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor meslek hayatlarınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Etik Değerlerden Ödün Vermeden Çıtamızı Yükseltiyoruz

Kahvaltı öncesi konuşma yapan Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre düzenlenen programa katılımlarından dolayı protokol üyeleri ve meslektaşlarına teşekkür ederek: “Çorlu Gazeteciler Derneği olarak bu özel günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduk. Şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve dernek üyesi meslektaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Çorlu Gazeteciler Derneği olarak bünyemizde ki yayın organları ile görevimizi en iyi şekilde doğru ve tarafsız olarak yerine getirmenin hedefinde olduk. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak mesleki anlamda ki prensiplerimiz ve etik değerlerden ödün vermeden çıtamızı hep daha yukarılara taşıyarak ülkemizin saygın meslek kuruluşları içerisinde yer almak için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.