Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, 10 Kasım Atatürk´ü Anma Törenlerine Katıldı

10 Kasım 2016

Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde yapılan törenlerle anıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu'nun da iştirak ettiği Atatürk'ü anma programı Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

Yapılan çelenk sunma töreninde Çorlu Kaymakamlığı, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ve Çorlu Belediye Başkanlığı çelenkleri sırasıyla Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5.Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Şenol Alparslan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından Atatürk Anıtı'na sunuldu.

Programın devamında saat 9'u 5 geçe sirenler ve askeri bando eşliğinde saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşımızın söylenmesi ile son bulan çelenk sunma törenine Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Yzb. Serkan Gürzsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, daire amirleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, askeri erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından anma programları Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde devam etti. Program Ulu Önder Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Daha sonra Çorlu Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Vildan Malçek ve bir askeri görevli günün anısına ilgili konuşmalarını yaptılar. Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşen program Çorlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin "Atatürkiye" adlı oratoryoyu sahnelemesi ile son buldu.

HABER GÖRSELLERİ