Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu

Tarih     :19/10/2016

Sayı       :10621

İlgi: TOBB'nin 18.10.2016 tarih ve 0411/19514 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, TOBB ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde, 25 Ekim 2016 Salı günü, TOBB Kabul Salonu'nda, iki ülkenin Tarım Bakanları ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun iştirakleriyle, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirilecektir.İş Forumunun ardından arzu eden firmalarımız, katılımcı İranlı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.

Etkinliğin programı ve İran'dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ekte ve TOBB web sitesinin www.tobb.org.tr "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-İran" bölümünde yer almaktadır. Listeye yeni isimler eklenme olasılığına karşın program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.

İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı belirtip, ekte ve TOBB web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 24 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB'e e-posta yoluyla [email protected] iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.