Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu

1 Eylül 2016

Tarih     :01.09.2016

Sayı       : 9250

İlgi: Kocaeli Sanayi Odası'nın 01.09.2016 tarihli e-postası.

İlgide kayıtlı yazıda, Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla bu yıl 9.’su düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirme” ödül organizasyonu için başvurular alınmaya başlamıştır.

Çözüm Ortakları                                                                        Bölgesel Ortaklar

• Price Waterhouse Coopers Türkiye,
  • Kocaeli Üniversitesi,
  • Gebze Teknik Üniversitesi,
  • Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı
  • Doğu Marmara ABİGEM A.Ş.
  • Doğu Marmara Kalkınma Ajansı,
  • İstanbul Kalkınma Ajansı,
  • Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı,
  • Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve
  • Trakya Kalkınma Ajansı’dır.

Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonun amacı;

-   Yüksek verimlilikle çalışan,

-   Yenilikçiliğe ve çalışanların gelişimine önem veren,

-   Finansal olarak başarılı iş sonuçları elde eden,

-   Ülkemizin ekonomisine katma değer yaratan,

-   Sürdürülebilir bir gelecek için topluma katkı sağlayan sanayi kuruluşları belirlenerek, ödüllendirmektir.

Kriterler

-   Verimlilik,

-   Yenilikçilik ve Markalaşma,

-   Finansal Sonuçlar,

-   Dış Ticaret,

-   Topluma Katkı

-   İstihdam

-   Çalışanların Geliştirilmesi ile Bilinçlendirilmesi

Firmanız Bu Değerlendirmede Neden Yer Almalı?

-   Price Waterhouse Coopers - PwC ve Doğu Marmara Avrupa Birliği İş geliştirme Merkezi - ABİGEM işbirliği ile düzenlenen geri bildirim raporu ile karşılaştırma yapabilme imkanı

-   Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonuna katılarak Tanınma ve Prestij imkânı

-   Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonunda ödül alan her firma Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEK 2017’ de m2 fiyat üzerinden % 10 indirim.

-   Sektörel Performans Değerlendirme Anketine katılan her firma Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEK 2017’ de m2 fiyat üzerinden % 5 indirim.

-   Rekabet için iyileştirmesi gereken öncelikli konularınız hakkında bilgi edinme imkânı

Son başvuru tarihi 4 Kasım 2016 olan organizasyona başvuru için; www.sektorelperformans.org web sitesi üzerinden başvuru formunu indirerek 2014 ve 2015 yılı değerlerinizi kapsayacak şekilde doldurmanız yeterlidir.

Detaylı Bilgi için:     Seda Aydın 0262 315 80 58, [email protected]

Aydolu Elif Yıldırım, 0262 323 08 56, [email protected]