Dış Ticaret Danışmanlık Hizmeti

23 Ağustos 2016

23/08/2016

Odamızın KOSGEB tarafından kabul gören “Çorlu KOBİ’leri Dış Ticarete Hazır” projesi kapsamında 2 Eylül 2016 Cuma günü mesai saatleri arasında Dış Ticaret Uzmanı Nihat TURHAN Yeni Hizmet Binamızda (Zafer Mah. Cumhuriyet Bulvarı No:3/1 Çorlu) üyelerimize ücretsiz olarak Dış Ticaret konularında bilgilendirme ve teknik destek hizmeti verecektir.

Dış ticaret kapsamındaki tüm konuların yanı sıra dış ticaret işlemlerinin operasyon sürecinin doğru yürütülmesi ve karşılaşılan sorunlara çözüm üretilmesi amacıyla, üyelerimize danışmanlık hizmet verilmektedir. Aynı zamanda dış ticaret faaliyetlerinizin finansmanı konusunda gerek yurt içinden gerekse yurt dışından kullanılabilecek krediler konusunda ihtiyaç duyduğunuz soru ve yaşadığınız sorunlarınızı danışmanımızdan görüş ve bilgi alabilirsiniz.

Randevu için Odamız Proje Servis Görevlisi Gülbahar Küçük (0282 651 10 96 dahili:153) ile iletişime geçebilirsiniz.