SIAL Middle East 2016 Fuarı Hk.

20 Temmuz 2016

Tarih     :20/07/2016

Sayı       : 7854

İlgi: TOBB’nin 13.07.2016 tarihli ve 13445 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerin, ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi Emirliği’nde Türkiye milli iştiraki 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nın bu yıl 5-7 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, bazı gıda ürünlerinin ihracatında yaşanılan sorunların Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerde bulunmaması, ilgili bölgelere gösterilmesi gereken önemi artırdığı ifade edilmektedir. Özellikle süt ve süt ürünlerinin ihracatının rahat bir şekilde gerçekleştirildiği Birleşik Arap Emirlikleri ve Körfez Bölgelerinin değerlendirilmesi amacıyla ilgili sektör mensuplarının fuara katılımını sağlamak, ilgili bölgeye olan ihracatlarına ivme kazandıracağı bildirilmektedir.

Söz konusu fuar ile ilgili başvuru formuna TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altından ulaşılabilmektedir. Ayrıca fuar ile ayrıntılı bilgi ve başvuru için aşağıda iletişim bilgileri sunulan görevliler ile geçilerek ulaşılması mümkündür.

Bilgilerinize sunarız.

Bilgi ve Başvuru için: