Kadın İşletme Semineri Hk.

16 Mayıs 2016

Tarih     :16/05/2016

Sayı       : 5806

İlgi: Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nın 13.05.2016 tarih ve 5/475 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından finanse edilen Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulunun ev sahipliğinde "Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı" kapsamında girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerini geliştirmek ve sunulan danışmanlık ve finansman destekleri konusunda bilgi vermek amacıyla ülke genelinde düzenlenen ve çeşitli banka yetkililerinin katılacağı "Kadın İşletme Seminerleri"nin sekizincisi 17 Mayıs 2016 Salı günü saat: 12:30'da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla