Verimli Sanayi ve KOBİ Destek Projesi Bilgilendirme Toplantısı

25 Nisan 2016

22.04.2016

Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde Tekirdağ Valiliği, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), Trakya Kalkınma Ajansı ve Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş Genel Müdürlüğü işbirliğinde “Verimli Sanayi ve Kobi Destek” Projesi kapsamında KOBİ’lerde dönüşüm gerçekleştirmek, üniversite-sanayi işbirliğini sürdürülebilir kılmak, bilimsel yaklaşımlarla ve üniversite bakış açısı ile KOBİ’lerde verimlilik kapsamında mevcut durum analizi gerçekleştirmek, endüstri mühendisliği teknikleri ile KOBİ’lerin verimliliklerini iyileştirmek amacıyla uygulanacak olan proje kapsamında Çorlu TSO’ya bağlı olarak faaliyet gösteren işletmelerin üretim ve enerji verimlilikleri konusunda mevcut durumlarının analiz edilmesi, verimlilik konusunda ihtiyaçlarının tespit edilmesi, çözüm önerilerinin sunulması ve verimliliklerinin arttırılması yolunda sistematik yaklaşımların önerilmesi çalışmalarının planlı şekilde gerçekleştirilmesi, sonuçlandırılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması hedeflenmektedir.

Konu ile ilgili olarak 28 Nisan 2016 Perşembe günü saat 14:00’te Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda “Verimli Sanayi ve KOBİ Destek Projesi” Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

İlgili toplantıya katılımınızdan memnuniyet duyar, bilgilerinize sunarız,