Teknoloji Buluşmaları Trakya’da

26 Kasım 2015

Tarih     :26/11/2015

Sayı       :12586

TURKCELL’in ana sponsorluğunda, Türk Ekonomi Bankası (TEB), EticaretSEM ve Trakya Kalkınma Ajansı organizasyonuyla gerçekleştirilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları’’ 08 Aralık 2015 Salı günü Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde gerçekleşecektir.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın organizasyon partneri olarak destek verdiği etkinlik, Trakya’da festival havasında bir teknoloji buluşması yapılmasına olanak sağlıyor. Başta Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, Trakya Üniversitesi, Edirne TSO, Tekirdağ TSO, Kırklareli TSO, Odamız ve Trakya’da bulunan diğer tüm ilçe ticaret ve sanayi odalarının destek verdiği etkinlikte bölgedeki tüm Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisleri de yer almaktadır.

Moderatörlüğünü her zamanki gibi ünlü TV yapımcısı ve sunucusu Metin UCA’nın üstlendiği etkinlikte açılış konuşmaları sırası ile Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Mahmut ŞAHİN, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Recep ZIPKINKURT, Trakya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Yener YÖRÜK, Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep GÜRKAN ve Edirne Valisi Sayın Dursun Ali ŞAHİN tarafından yapılacaktır.

Türkiye’nin en ünlü melek yatırımcısı Hasan Aslanoba’nın projelere neden ve nasıl yatırım yaptığını anlattığı sunumu ile başlayacak olan program, ünlü simaların konuşmalarıyla devam edecek. TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, girişimcilerin değişen ve dijitalleşen dünyada teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmaları ve teknolojiyle verimliliği yakalamaları gerektiğinden hareketle, teknolojinin gücünden maksimum faydalanarak işlerini dijital dünyaya entegre edebilmeleri için neler yapabileceklerini anlatırken, TEB olarak bu konuda girişimcilere verdikleri destekler hakkında bilgi verecek. Türkiye’nin en önde gelen eticaret sitelerinden SefaMerve.com CEO’su Mehmet Metin Okur ve Gittigidiyor.com CEO’su Öget KANTARCI’nın yer alacağı eticaret paneli ve alanında en iyilerin hazırladığı sunumlar güne damga vuracak. Programda ayrıca Turkcell Kurumsal Pazarlama Direktörü Esra Süzme, ‘KOBİ’lerde Gerçek Zaman Devrimi’ başlıklı bir konuşma yapacaktır.

Dijital süreçler ve teknolojik gelişmelerin iş hayatımıza olan etkilerinin yanı sıra bu dönüşüm süreçlerinin firmaların kazançlarına olan etkilerinin işleneceği teknoloji buluşmalarının odağında iş dünyası bulunurken, eticaret, iletişim teknolojileri ve girişim her zamanki gibi ana konular arasında yer almaktadır.

Balkan Kongre Merkezi Fuaye alanında gerçekleştirilecek proje pazarı ile bölgedeki Teknoparklar, Üniversiteler ve Özel işletmelerin geliştirdiği prototipler sergilenecek, ayrıca girişimciler ürünlerini ve projelerini yatırımcılarla görüşme şansı elde edecekler.

Alanında en iyileri sahnesinde ağırlayan Türkiye Teknoloji Buluşmaları kapsamında Trakya Üniversitesi’nde düzenlenecek etkinlik için www.eticaretsem.com adresinden hem detaylara ulaşabilir hem de kayıt yaptırabilirsiniz.

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nın ana sponsoru Turkcell olurken, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, Emarsys, VitrinGez.com,    Dora Telekom, İyzico Ödeme Sistemleri, JWmaster, Milliyet.com.tr, İninal, Blippar, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR diğer sponsor firmalardan bazıları. Etkinlik, Endeavour ve Bireysel Genç Girişim Platformu (TÜBİTAK) tarafından da desteklenmektedir.

Bilgilerinize sunarız.