Otomatik Finansal Bilgi Değişimi Konferansı/Ankara

Tarih     :09/10/2015

Sayı       :10952

İlgi: TOBB’nin 07.10.2015 tarihli ve 18315 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye İsviçre Ticaret Odasınca ve Union Bancaire Privée sponsorluğunda “Otomatik Finansal Bilgi Değişimi” teması altında, 21 Ekim 2015 Çarşamba günü, Ankara Mövenpick Oteli’nde bir konferans düzenleneceği bildirilmiştir.

Bahse konu konferansın amacı Türkiye ve İsviçre‘deki son gelişmeleri katılımcılara aktarmaktır. Konferansa katılım katılımcılar için katılım ücreti 50 TL’dir. Detaylı bilgi için Türkiye İsviçre Ticaret Odası Demeği (Tel: 0212 211 1435) ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Bu kapsamda, Konferansın taslak programı ve katılım formu TOBB internet sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altında “Uluslararası İşbirliği İmkânları/Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.