Kapıkule TIR Parkı Ticari Alan Kiralamaları hk.

24 Ağustos 2015

Tarih     :24.08.2015

Sayı       : 8633

İlgi: Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic. A.Ş.'nin 19.08.2015 tarih ve 01/057-1528 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve 137 Oda ve Borsanın ortaklığı ile 2005 yılında kurulan, Odamızın da ortak olduğu Gümrük ve Turizm İşletmeleri, kuruluşundan bu yana kara sınır kapılarının Yap-İşlet-Devlet yöntemi ile modernizasyonu projelerini başarılı bir şekilde yürütmektedir. Bu çerçevede, Edirne ili sınırlarında işletilen Kapıkule Sınır Kapısı yanında yer alan arazide modern bir TIR parkı alanı kurulması kararlaştırılmış ve bu alana ait inşaat çalışmalarında sona yaklaşılmıştır.

İnşa edilmekte olan TIR parkı alanı içerisinde yer alacak tesis içerisinde bulunan restoran, market, vb. sosyal alanlar ile diğer ticari ofislerin kiralanması amacıyla 01.09.2015 tarihi saat 11.00’de Edirne Ticaret Borsası tesislerinde istekli firmalardan teklif toplanması kararlaştırılmış olup, proje detayları ve teklif toplama formu www.gtias.com.tr adresinde firmalarında erişime sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.