Türkiye - Bosna Hersek Çalışma Komitesi

Tarih     :30/07/2015

Sayı       :7899

İlgi: TOBB'un 23.07.2015 tarihli ve 14050 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda; Bosna Hersek ile aramızdaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesini teminen karşılıklı işbirliğinin yürütüldüğü alanlarda firmalarımızın karşılaştığı sorunların, çözüm önerilerinin yeni işbirliği imkanlarının tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde bir çalışma başlatıldığı bildirilmektedir.

Çalışma kapsamında, ilgili firmalarımızın ve sektörlerin görüş ve önerilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu itibarla, Bosna Hersek ile ekonomik ve ticari ilişkilerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ile yeni işbirliği olanakları ilişkin görüşlerin belirlenmesi için http://tobb.org.tr/DEID/basvuru/bosna/ adresindeki formun ilgili üyelerimizce 21 Ağustos 2015 tarihine kadar doldurulması istenmektedir.

Bilgilerinize sunarız.