SIAL Middle East 2015 Fuarı

Tarih     :29/06/2015

Sayı       :6857

İlgi: TOBB'nin 24.06.2015 tarih ve 12279 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerinin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi Bınirliği'nde düzenlenen SIAL Middle East Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Türkiye milli  iştirakinin 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından organize edildiği bildirilmektedir. Bu çerçevede, SIAL Middle East 2015 Fuarı da, 7-9 Aralık 2015 arasında gerçekleştirilecektir.

Söz konusu Fuar ile ilgili başvuru formu ve detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altından ulaşılabilmektedir. Fuar'a katılmak isteyenlerin başvuru formunu doldurarak İstanbul Ticaret Odası ile temasa geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız,