Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı 2015

25 Haziran 2015

25.06.2015

“Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı 2015”  22-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında Edirne’de gerçekleştirilecektir.

Tarihi Kırkpınar Güreşlerinin yapıldığı döneme denk gelen fuara Balkan Odalarından temsilciler ve firmaların katılımı da sağlanacaktır. Oldukça geniş bir ziyaretçi kitlesine sahip olan fuarda yerli ve yabancı firmalar stand açmak suretiyle daha geniş kitlelere ulaşma imkanına sahip olacaktır.

Söz konusu fuarda Odamız da stand açacak olup, Odamız standında broşür, katalog vb. tanıtıcı dokümanlarını sergilemek isteyen üyelerimizin 20 Temmuz 2015, Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız Dış İlişkiler Servisi (Tel: 0282 651 10 96 Dahili:134) ile irtibata geçmeleri hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz.