11 Haziran 2015
TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Perin, Başkan Yardımcısı Raif Karaca, Kurul Üyeleri; Çiğdem Sönmez, Sezcan Meriç, Oral Gülen, İlker Özden, Kaan Çelik ve Zafer Yararlı, 10 Haziran 2015 Çarşamba günü, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Tekirdağ TSO) ve Tekirdağ Ticaret Borsası'nı (Tekirdağ TB) ziyaret ettiler.

İlk olarak Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nu ziyaret eden Kurul Üyeleri, projeler ve çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Gençlerin teknolojik çağda yeni atılımlar yapmaları gelecek nesiller açısından çok önemlidir. Valilik olarak, Bölgemiz ve Tekirdağ'da yapacağınız çalışmalarda sizlere destek olacağız, dedi.

Burada ki ziyaretin ardından Tekirdağ TSO'yu ziyaret eden Kurul Üyeleri, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Galip Öge ve Erhan Tanrıöver, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cemil Koçaş ve Kemal Küçük tarafından karşılandılar.

Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Perin, misafirperverliklerinden ötürü Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Galip Öge; Bizler odamız olarak genç arkadaşlarımızın daima yanındayız. Faaliyetleriniz ve projelerinizde bizlerden her konuda destek isteyebilirsiniz, açıklamasında bulundu.

Son olarak Tekirdağ Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Kurul Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kambur ve Genel Sekreter Ercan İzgi tarafından karşılandılar.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı; Sizler bizlere göre daha avantajlı durumdasınız. İletişim çağındasınız. Bu çağı fırsata çevirebilirsiniz. Ulaşım ve teknoloji alanında daha ileri gitmeniz gerekir. Gerçek bir girişimci olmak istiyorsanız bir işi kendiniz yapmanız gerekir. Kendi kurduğunuz bir iş olup kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsanız, işte o zaman girişimci olursunuz, ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ