Yenilenen Çorlu TSO Web Sitesi

25 Mayıs 2015

Tarih     :25.05.2015

Sayı       : 5521

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine her anlamda profesyonel bir hizmet sunmak için yenilenmeye ve sürekli kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Bu anlamda üyelerimize  daha iyi hizmet verebilmek adına, daha işlevsel ve aranılan bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşılabileceğiniz güncel web sitemiz  yeni yüzüyle hizmete girmiştir.

Yenilenen sayfamızla üyelerimiz daha fazla içeriğe çok daha hızlı erişebileceklerdir.

Yeniden tasarlanan dinamik içeriğe sahip web sayfamızda üyelerimiz web sayfamıza kayıt oldukları takdirde firmalarına ait bilgilere ulaşabileceklerdir.

Web sayfamızda  bulunan Online İşlemler  sürekli güncellenerek farklı işlemler ile üyelerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Online İşlemler başlığı altında üyelerimiz borç bilgilerine ulaşabilecek,  aidat borçlarını ödeyebilecek, kapasite raporu başvurusunda bulunabilecektir. Yine üyelerimiz, Çorlu TSO Akademi linki ile Odamız tarafından düzenlenen seminer/eğitim bilgilerinden güncel olarak  haberdar olabilecek ve online kayıt yaptırabileceklerdir.

Yenilenen web sayfamıza www.corlutso.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.